O‘ZGALAR PARVARISHIGA MUHTOJ YOLG‘IZ YASHOVCHI HAMDA YOLG‘IZ KEKSALAR VA NOGIRONLIGI BO‘LGAN SHAXSLARGA PSIXOLOGIK XIZMAT KO‘RSATISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o‘zgalar parvarishiga muhtoj yolg‘iz yashovchi keksalar va nogironligi bo‘lgan shaxslarga psixologik xizmat ko‘rsatish masalalariga bag‘ishlangan. Tadqiqotda ushbu guruhlarning psixologik ehtiyojlari, ularga xizmat ko‘rsatishning muammolari va yechimlari o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari psixologik yordamning samaradorligini oshirish uchun amaliy takliflar ishlab chiqishga xizmat qiladi. Maqolada adabiyotlar tahlili, metodologiya, natijalar va munozara bo‘limlari orqali mavzu keng yoritiladi.