АЁЛЛАРДА УЧРАЙДИГАН УРОЛОГИК КАСАЛЛИКЛАР (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аёлларда учрайдиган урологик касалликлар кўп учрайди ва улар турли сабабларга кўра келиб чиқади — инфекция, гормонал ўзгаришлар, жисмоний таъсирлар ёки туғма нуқсонлар. Қуйида аёлларда кенг тарқалган урологик касалликлар рўйхати: