AYOLLAR TOMONIDAN SODIR ETILADIGAN JINOYATLARNI TAVSIFI VA ULARNI OLDINI OLISH CHORALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Jinoyatlarning har bir turi insoniyat jamiyat davlat manfaatlari uchun  xavfli hisoblanadi. Bugungi kunda mana shunday  jinoyatlar turiga  ayollar tomonidan sodir etilgan jinoyatlar ro'yxati ham qo'shilmoqda.Eng achinarlisi har bir ayol oila farzand tarbiyasi bilan shug'illanadi ayolning o'zi jinoyatchi bo'lsa u tarbiyalagan farzand ummat kim bo'lib ulg'ayadi. Quyidagi maqola orqali ayollar tomonidan sodir etilayotgan jinoyatlarning sabab va shart sharoitlar bugungi kundagi holati va oldini olish choralari haqida.