MAKTABGACHA TA`LIMDA 6 YOSHLI BOLALARNING TASHABBUSKORLIGINI RIVOJLANTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada 6 yoshli bolalarning tashabbuskorligini rivojlantirishning pedagogik asoslari, maktabgacha taʼlim muassasalaridagi imkoniyatlar va samarali metodlar tahlil qilinadi. Bolalarda tashabbuskorlikni shakllantirish orqali ularning ijodkorligi, mustaqil fikrlashi va ijtimoiy faolligi yuksaladi.