THEORETISCHE GRAMMMATIK ALS WISSENSCHAFT (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada nazariy grammatikaning fan sifatidagi ahamiyati, uning tadqiqot predmeti, asosiy metodlari va tilshunoslikdagi tutgan o‘rni ilmiy asosda yoritilgan. Shuningdek, nazariy grammatikaning amaliy qo‘llanilishi va boshqa fanlar bilan bog‘liqligi tahlil qilingan.