INSON SALOMATLIGIDA JISMONIY TAYYORGARLIKNING ASOSLARI HAMDA UMUMIY VA MAXSUS TAYYORGARLIK (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada insonlarning ijodiy va intellektual salohiyatini qo‘llab-quvvatlashga alohida e'tibor qaratilgan. Yosh avlodning rivojlanishi uchun qulay sharoitlar yaratish, ularni jismoniy tarbiya va sportga keng jalb etish juda muhim. Sog‘lom turmush tarzini shakllantirish orqali bolalar va yoshlar o‘rtasida mehnat qobiliyatini oshirish, sog‘lom yashashning asosiy tamoyillarini ta’kidlaydi.