FIZIKA – TABIATDAGI ASOSIY HODISALARNI O‘RGANISH FANI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada fizika fanining predmeti, asosiy bo‘limlari va ularning inson hayoti hamda texnologik rivojlanishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, fizik tadqiqotlarning lm-fan taraqqiyotiga qo‘shgan hissasi zamonaviy texnologiyalardagi amaliy ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Maqola o‘quvchilarga fizik va bilimlarning ilmiy va amaliy jihatlarini chuqurroq anglash imkonini beradi.