PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ta’lim jarayonidagi o‘rni va ularning samaradorlik darajasi tahlil qilinadi. Shuningdek, innovatsion metodlar orqali o‘quvchilarning faolligini oshirish, bilim olishga bo‘lgan qiziqishini kuchaytirish, shaxsiy yondashuv asosida ta’lim sifatini yaxshilash masalalari yoritilgan. Amaliy misollar asosida pedagogik texnologiyalarning turli shakllarining ta’limga ijobiy ta’siri ko‘rsatib beriladi.