YOLG`IZ QARIYALAR BILAN OLIB BORILADIGAN IJTIMOIY ISH TEXNOLOGIYALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Keksa odamlar ijtimoiy xizmatlar bo'limiga murojaati zahoti ular xizmat  oluvchiga aylanadilar. Ularning tashqi ko'rinishi ijtimoiy xodimning ma'lum bir xizmat oluvchi  uchun harakatlarni bajarishda javobgar bo'lishini anglatadi. Maqolada keksalar bilan ijtimoiy  ishning asosiy usullariga rioya qilish kerakligi ta’kidlanadi.