HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MADANIYATI”NI RIVOJLANTIRISH DAVR TALABI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada huquqiy ong va huquqiy madaniyatni rivojlantirishning dolzarbligi, zamonaviy O'zbekiston sharoitida uning ahamiyati va rivojlanish yo'llari tahlil qilinadi.  Huquqiy bilim va madaniyatning shaxs, jamiyat va davlat hayotining barcha sohalariga ta'siri ko'rib chiqiladi.  Shuningdek, huquqiy ong va madaniyatni yuksaltirishga qaratilgan samarali mexanizmlar va strategiya takliflari beriladi.