IJTIMOIY ISH TEXNALOGIYASIDA GURUHLI USUL. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada ijtimoiy ish texnologiyasining muhim usullaridan biri bo‘lgan guruhli usulning mazmun-mohiyati, bosqichlari, qo‘llanish sohalari hamda samaradorlik omillari tahlil qilingan. Guruhli ish usuli orqali ijtimoiy muammolarni yengillashtirish, shaxslararo munosabatlarni mustahkamlash va ijtimoiy moslashuvga erishish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, maqolada tajriba va amaliyotga asoslangan taklif va tavsiyalar keltirilgan.