YOSHLAR TARBIYASIDA TEXNOLOGIYA FANINING O’RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
bu maqolada Texnologiya fanini o’qitish borasida yoshlarni zamonaviy va milliy qadryatlarimiz asosida tarbiyashning ahamiyati haqida fikrlar berilgan