OILA TUSHUNCHASI VA UNING HUQUQIY AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada jamiyatning muhim qatlami xisoblangan Oila tushunchasi haqida  muhim ma`lumotlar hamda olimlarning ta`riflari tahlilga tortilgan.