“DEVONI AMIR UMARXON” NASHRLARIDAGI AYRIM O`ZIGA XOSLIKLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Amiriy qalamiga mansub  “Devoni Amir Umarxon” ning turli nusxa va nashrlari o`rtasidagi ayrim matniy tafovutlar, o`xshashliklar, devonda o`zidan oldingi salaflaridagi an`anaviylikni munosib davom ettirganligi, har ikki tildagi janrlar ko`lami yoritilgan.