OLIY TA'LIMDA ONA TILI FANINI O‘QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Oliy ta’limda ona tili fanini o‘qitishda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash bugungi kunda ta’lim tizimining eng muhim yo‘nalishlaridan biri hisoblanadi. Ona tili o‘qitilishi nafaqat talabalarning til ko‘nikmalarini rivojlantirish, balki ularning madaniy merosga bo‘lgan hurmatini oshirish, milliy o‘zlikni shakllantirishda ham muhim ahamiyatga ega. Innovatsion texnologiyalar esa bu jarayonni yanada samarali, qiziqarli va interaktiv qilish imkonini beradi. Ushbu maqolada  Oliy ta'limda ona tili fanini o‘qitishda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash haqida ma'lumotlar berilgan.