BOSHLANG`ICH TA’LIM TABIIY FANLARI DARSLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbyu maqolada inson uchun muhim bo`lgan tabiiat va shu tabiatni o`rganuvchi tabiiy fanni  haqida so`z yuritilar ekan bunda bolalar ongiga  tabiatni asrash va shu bilan bir qatorda axborot texnologiyasi bilan bog`lashga ham alohida e’tibor qaratilgan.