XAMIRDAN TAYYORLANADIGAN NACHINKALI TAOM NOMLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maqolada qaraqalpoq tilidagi xamirdan tayyorlanadigan nachinkali taom nomlari leksik jihatdan tadqiq qilindi.