ISH HAQI VA BOSHQA TO‘LOVLAR HISOBINI YURITISHDA AXBOROT XAVFSIZLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola ish haqi va boshqa to‘lovlar hisobini yuritishda axborot xavfsizligini ta’minlash masalalariga bag‘ishlangan. Unda xodimlarning shaxsiy ma’lumotlari va moliyaviy tranzaksiyalarni himoya qilishning zamonaviy usullari, shu jumladan shifrlash, autentifikatsiya va ruxsatsiz kirishdan himoya texnologiyalari o‘rib chiqiladi. Shuningdek, axborot xavfsizligi standartlariga rioya qilish, potentsial xatarlarni oldindan aniqlash va ularga qarshi choralar ko‘rish bo‘yicha amaliy tavsiyalar beriladi.