TARJIMA AMALIYOTINING MUAMMOLARI VA TAHLIL METODLARI MASHQLARDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tarjima amaliyoti jarayonida uchraydigan muammolar va ularni bartaraf etishdagi tahlil metodlarining roli yoritilgan. Ayniqsa, tarjima mashqlarida lingvistik, semantik, stilistik va madaniy tahlil metodlarining qo‘llanilishi, talabalarning tarjimonlik ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyati