BLOCKCHAIN TEXNOLOGIYASI ASOSIDA AХBOROT ISHONCHLILIGI VA XAVFSIZLIGINI TA’MINLASH TAMOYILLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
amiyatining yashash sharoitlarini yengillashtirish vositasi sifatida qaralayotgan internet tarmog’i o‘z o‘rnida, intellektual mulk siyosatida yaratilgan obyektlarni  muhofazasini ta’minlashda ishonchlilik nuqtai nazaridan emas, balki, ularning  muhofazasini buzilishiga sababchi bo‘layotganligi haqida batafsil tushuntirib beriladi.