MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TASVIRIY FAOLIYATGA O’RGATISH USULLARI VA METODLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tasviriy faoliyat bolalar ijodkorligini rivojlantirishning muhim qismi bo’lib, bu jarayon ularning badiiy didini shakllantirish, ko’rish xotirasini rivojlantirish va ijodiy tasavvurlarini boyitishga xizmat qiladi. Maktabgacha ta’lim tashkiloti uchun o’ziga xos bo’lgan asosiy guruxni o’yin usullari tashkil etadi va bu o’yinlardan turli metodlar ichida foydalanish mumkin. Bolalarni tasvirlashning muhim usullariga, turli tasvirlash materiallardan foydalanish yo’llariga o’rgatish zarur.