"O'ZBEKISTONDA EKOLOGIK TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA XALQARO MODELLARNI QO'LLASH YO'LLARI" (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada O`zbekistonda ekologik turizmni rivojlanitirish istiqbollari va ekoturizmni rivojlantirishdan ko‘zlangan maqsad haqida tushuncha beradi.