STRESS VA UNI KELTIRIB CHIQARUVCHI ASOSIY SABABLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi kunda stress butun insoniyat hayotiga global xavf tug’dirmoqda deya xulosa qilinmoqda. Stress ijobiy va salbiy xarakterga ega, biroq, barcha ham buni tushunmaydi va uni salbiy jihatdan bilishadi xolos. Ushbu maqolada stress tushunchasiga atroflicha ta’rif va uni keltirib chiqaruvchi sabablar borasida nodir ma’lumotlar tatbiq etilmoqda.