DERMATOGLIFIKA METODI VA DAKTILOSKOPIYA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada dermatoglifika va daktiloskopiya metodlarining mazmuni, qo‘llanish sohasi va ularning amaliy ahamiyati yoritilgan. Dermatoglifika inson teri naqshlarini o‘rganishga, daktiloskopiya esa shaxsni barmoq izlari orqali aniqlashga xizmat qiladi.