O‘QUVCHILARNI NOSTANDART MATEMATIK MASALALARNI YECHISHGA O‘RGATISHNING METODIK TIZIMI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilarni nostandart matematik masalalarni  yechishga o‘rgatishning metodik tizimi, ularni echishda qulay usullardan foydalanish, xususan, o‘quvchilarda nostandart masalalarni echish mahoratini shakllantirish va masalalar tizimini tayyorlashda zarur bo‘ladigan  metodik tamoyillar  haqida so‘z boradi.