YOZUV TARIXI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Insoniyat tarixida yuzlab, balki, minglab yozuv turlari yaratilgan,ularning har biri o’z tarixiga ega hisoblanadi, ular bugungi kunda insoniyat hayotida muhim ahamiyat kasb etadi .