MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR HAYOTIDA O‘YINNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar hayotida o‘yinning ahamiyati haqida fikr yuritiladi. O‘yinlarning turlari va ularni tashkil  etish yoritilgan.