HAMSHIRALIKDA BEMOR PARVARISHI RESPUBLIKA O‘RTA TIBBIYOT VA FARMATSEVTIKA XODIMLARI MALAKASINI OSHIRISH VA ULARNI IXTISOSLASHTIRISH MARKAZI TERMIZ FILIALI O‘QITUVCHISI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hamshiralikda bemor parvarishi — bu bemorning sog‘ligini tiklash, saqlash va yomonlashuvining oldini olish maqsadida hamshira tomonidan ko‘rsatiladigan tizimli, ilmiy asoslangan va shaxsga yo‘naltirilgan yordamdir.