SANOAT KORXONALARIDA YONG‘IN XAVFINI BAHOLASH VA OLDINI OLISH STRATEGIYALARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola sanoat korxonalarida yong‘in xavfini baholash va oldini olish strategiyalariga bag‘ishlangan. Maqolada yong‘in xavfini kamaytirish uchun samarali usullar va texnologiyalar, shuningdek, xodimlarning xavfsizlikka tayyorgarligini oshirish bo‘yicha takliflar keltirilgan. Maqolada korxonalarda xavfsizlik tizimlarini kuchaytirish va yong‘in xavfsizligini ta’minlashning muhim omillari muhokama qilinadi.