XITOY IEROGLIFLARINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Xitoy ierogliflari ming yillar davomida shakllanib, rivojlanib borgan. Ushbu ilmiy maqolada Xitoy iyerogliflari haqida ma'lumot berib, ularning kelib chiqishini va o'zga xos xususiyatlarini oʻrganadi.