TA'LIM MAZMUNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada yozuvchi ta'limning mazmun-mohiyati, o'sishrivojlanish hamda kamol topishdagi o'rni, bundan tashqari mavjud ta'lim bajaradigan ko'plab funksiyalar, shu bilan birga bilimlarni o'zlashtirish jarayonlari haqida so'z yuritadi.