MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA RAHBARNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK KOMPETENSIYASI UNING SHAXSIY FAZILATLARI, KASBIY MAHORATI VA BOSHQARUV USLUBLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida rahbarning ijtimoiypsixologik kompetensiyasi uning shaxsiy fazilatlari, kasbiy mahorati va boshqaruv uslublari yoritildi.