GLOBALLASHUV JARAYONIDA O‘QUVCHILARINING XALQ O‘YINLARIGA QADRIYATLI MUNOSABATINI SHAKLLANTIRISH (TARBIYA DARSLARI MISOLIDA) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada globallashuv sharoitida an’anaviy xalq o‘yinlarining ahamiyati, o‘quvchilar orasida ularga nisbatan qadriyatli munosabatni shakllantirish yo‘llari, tarbiya darslarida xalq o‘yinlaridan foydalanish, hamda bu jarayonning samaradorligini oshirish yo‘llari tahlil qilingan.