TARBIYA YOSHIDAGI BOLALARDA MULOQOT MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada  kichik yoshdagi bolalarning  kattalar va tengdoshlari o’rtasida  muloqot ularni rivojlantirish, ularning ehtiyojlari va qiziqishlarini yanada shakllantirish hamda mustaqil fikrlashini oshirish haqida  ma’lumot berilgan.