O’QITUVCHILARNING SHAXSIY KOMPONENTLIGINI OSHIRISH MODELI, INFORMATIKA FANI O’QITUVCHILARI MISOLIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada bo’lajak informatika o’qituvchisining kompetentsiyalarini modulyatsiya qilishga uslubiy hissa bo’lib, kompyuter ta’limida qo’llaniladigan intizom kompetentsiyalari to’plamini tahlil qilish va shakllantirish