QUTIRISH KASALLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Quturish kasalligi chalingan bemorlarda bo’ladigan belgilar, davirlari davolash, oldini olish, profilaktikasi, yoritib berilgan