ONA TILI VA ADABIYOT FANINI O‘QITISHDA RAQAMLI RESURSLARDAN FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ona tili va adabiyot fanini o‘qitishda raqamli resurslardan foydalanishning ahamiyati, zamonaviy pedagogik yondashuvlar va o‘quv jarayoniga ta’siri tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar, jumladan, elektron darsliklar, interaktiv platformalar va onlayn ta’lim vositalari o‘quvchilarning bilim olish samaradorligini oshirish, mustaqil ta’lim olish ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim rol o‘ynaydi. Shuningdek, maqolada raqamli resurslarning afzalliklari, ularni ta’lim jarayoniga integratsiya qilish usullari va duch kelinadigan muammolar haqida so‘z boradi.