ANVAR OBIDJON SHE’RIYATIDA ANTONIMLARNING O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Anvar Obidjon she’riyatida antonimlarning qo‘llanish xususiyati o‘rganilgan. Badiiy asar tilida poetik individuallikni ta’minlash uchun ijodkorlar barcha til birliklaridan unumli foydalanishadi. Xususan, antonimlar shoir maqsadini ochib berishda asosiy vosita sanalishi ushbu maqolada o‘z aksini topgan.