RAQAMLI TA’LIMNING PANDEMIYADAN KEYINGI RIVOJI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada pandemiyadan keyingi davrda raqamli ta’limning holati, afzalliklari va qiyinchiliklari tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’lim tizimini zamonaviylashtirish bo‘yicha samarali yondashuvlar hamda O‘zbekiston ta’lim tizimining raqamli transformatsiyasini yanada chuqurlashtirish bo‘yicha tavsiyalar taqdim etiladi.