ZAMONAVIY TA’LIM YONDASHUVLARIDAN FOYDALANGAN HOLDA, TALABALARNING AXLOQIY - ESTETIK DUNYOQARASHINI RIVOJLANTIRISH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu  maqolada axloqiy-estetik dunyoqarashning mohiyati, shaxs rivojida axloqiy-estetik dunyoqarashning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni va ahamiyati, talabalarning axloqiy-estetik dunyoqarashni rivojlantirishda zamonaviy ta’lim yondashuvlaridan foydalanish usullari, amaliy mashg‘ulotlar jarayonida