MOBIL ALOQA STANDARTLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada mobil aloqa standartlarining rivojlanish bosqichlari – 1G dan 5G gacha bo‘lgan texnologiyalar, ularning asosiy xususiyatlari, imkoniyatlari va qo‘llanilish sohalari yoritilgan. Shuningdek, 6G texnologiyasining istiqbollari va mobil aloqaning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni tahlil qilingan.