O`QUVCHILARDA QARAMA QARSHI FIKRLASH HAQIDA TUSHUNCHA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang`ich ta`lim  o‘quvchilarining divergent tafakkuri  haqida fikrlar gapirilgan.