SAVOD O’RGATISH JARAYONIDA OTA-ONALAR BILAN HAMKORLIKDA ISHLASH. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada savod o‘rgatish jarayonida ota-onalar bilan hamkorlikning ahamiyati yoritilgan. Bu jarayonda o‘qituvchi va ota-onalar o‘rtasidagi o‘zaro hamkorlikning samarali shakllari, bolaning o‘qishga bo‘lgan qiziqishini oshirishdagi ahamiyati va oiladagi ijtimoiy muhitning ta’lim jarayoniga ta’siri tahlil qilingan.Ota-onalarni savod o‘rgatish jarayoniga jalb etishdagi metodlar, amaliy tavsiyalar hamda tajribalardan misollar keltirilgan. Mazkur maqolada savod o‘rgatish sifatini oshirishga qaratilgan hamkorlikni kuchaytirish yo‘llarini ochib berilgan.