BOSHLANG’ICH SINFLAR MATEMATIKA DARSLARIGA INNOVATSION YONDASHUV (1-2-SINFLAR MISOLIDA) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika darslarini noodatiy tarzda o‘qitishning ahamiyati va ayrim usullari haqida fikr yuritiladi. Bundan tashqari, o‘quvchilarni qiziqtirishning muhim jihatlari aytib o‘tilgan.