MAMLAKAT IQTISODIYOTIDA EKSPORT SALOHIYATINING TUTGAN O’RNI VA UNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada mamlakat eksport salohiyatini oshirishning asosiy vosialari ko'rib chiqiladi. Maqolada mamlakatning eksport salohiyatining iqtisosdiyotni rivojlantirishda tutgan o’rni va uning o’ziga xos xususiyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, eksport salohiyati, eksportni rag’batlantirish va innovatsion texnologiyalarni joriy etish kabi muhim masalalar muhokama qilinadi.