O‘ZBEK TILINING XORIJDA O‘QITILISHI VA O‘ZARO HAMKORLIK MASALALARI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda yangilanayotgan O‘zbekistonda jadal olib borilayotgan ijtimoiy-iqtisodiy, huquqiy-demokratik islohotlar ta’lim sohasida ham tub o‘zgarishlar yuz berishiga, uzluksiz ta’lim tizimining har bir bo‘g‘inida o‘zbek tilini o‘qitishning zamonaviy metodikasini yaratish, o‘quv-uslubiy ta’minotini yangilash bo‘yicha amaliy tajribalar o‘tkazilishiga olib keldi. Ma’lumki, til ta’limida bir-biridan farq qiladigan ikki xil