SHAHARLARARO QATNOVCHI AVTOBUSLARGA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISHNI TASHKIL ETISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaharlararo qatnovchi avtobuslarga texnik xizmat ko‘rsatishni tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Maqolada texnik xizmat ko‘rsatish turlari (EOP, TO-1, TO-2, joriy va kapital tamir, bashoratli texnik xizmat) batafsil bayon etilgan, ularning har biri uchun ish hajmi, bajarilish davriyligi va asosiy vazifalari yoritilgan.