OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA IJOBIY VA SAMIMIY SIFATLARNI RIVOJLANTIRISHINING MUHIM PSIXOLOGIK USULLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bolaning murakkab vaziyatlarda uning o’zi uchun tanlagan pozitsiyasidan  ishonchga loyiq bo’lish mumkin bo’lgan holatlarini tushuntirib o’tish mumkin bo’ladi. Maktab yoshdagi bolalarga ishonchning asosi har doim halollik bo'lishi kerakligini tushuntirish muhim hisoblanadi.