MUHAMMAD YUSUF IJODIDA AXLOQIY VA ESTETIK QARASHLARNING BADIIY IFODASI (“KAPALAKLAR” SHE’RI MISOLIDA) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Muhammad Yusufning “Kapalaklar odamlaridan mehribon” she’ri insoniyatning axloqiy inqirozi haqida og‘riqli, ammo nafis uslubda yozilgan asardir. Shoir bu she’r orqali insonlarga tabiatdan, xususan kapalak singari beozor mavjudotdan ibrat olishni, mehr-oqibatli bo‘lishni, qisqa umrni xiyonatsiz, pok o‘tkazishni uqtiradi.