XOR FANLARINI O’QITISH METODIKASI VA TARKIBIY TUZILMASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu Maqolada xor fanlari tendensiyalarini  fan sifatida o’qitilishi  uslubiy qarashlar amaliyotga tadbiq etish ko’zda tutilgan;